Gala premiilor de afaceri

23.07.2010
 
In data de 23.07.2010 s-a desfasurat la Targu Lapus "Gala premiilor de afaceri" din cadrul proiectului „Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un nou model de Şcoală antreprenorială pentru femei", proiect finanţat din Fondul Social European „Investeşte în oameni". Reamintim că proiectul ANTRES a cuprins 26 de doamne din orasul Targu Lapus repartizate pe două grupe tinta: grupul tinta I care cuprindea femei manager si grupul tinta II care cuprindea doamne care doresc sa-si initieze o afacere. Cursurile din cadrul acestui proiect au fost finalizate în luna iunie dupa care fiecare absolventa a elaborat un plan de afaceri pentru a putea participa la concursul planurilor de afaceri.
Echipa de proiect care a organizat Gala premiilor de afaceri la Targu Lapus a fost compusa din: lector univ. dr. Pop Sitar Corina (coordonator local), ec. Viezer Melinda (coordonator rural), ec. Toma Anamaria(coordonator rural) si ec. Gabor Simona (coordonator rural).
Şi aşa cum este firesc, emoţiile nu au ocolit nici acest moment format din festivitatea de înmânare a certificatelor de absolvire precum şi a diplomelor atestând participarea, respectiv locurile fruntaşe obţinute în urma evaluării planurilor de afaceri. Ele au fost înmânate de catre lector univ. dr. Pop Sitar Corina.
La modulul I menţiuni au fost acordate absolventelor Busecan Ruxandra, Chermezan Florentina, Vele Lucretia Niculina, locul III revenind doamnei Lese Daniela. Locul secund a fost obţinut de Revnic Aurora, iar pe primul loc a fost desemnat planul de afaceri conceput de Craciun Valeia. La modulul II, au fost acordate menţiuni pentru Ilies Carmen, Craciun Andreea, Sisestean Loredana. Cu locul I a fost acreditată Pop Ligia, locul secund revenind Gherghel Lucia, iar III lucrării semnate de Lese Alina.
Au mai fost acodate diplome de merit doamnelor Giurgiu Elena, Fulop Melinda, Horvat Alexandra, Chindris Fabian Mariana, Danciu Diana si Danciu Cornelia. Le felicitam pe toate doamnele care au participat la acest curs si le uram mult success in afacerile pe care le vor intreprinde.